You are currently viewing Veseli december 2016 v Radomljah
Radomlje je naselje na levem bregu reke Kamnik Bistrica severno od Domžal na območju zgornje Kranjske Slovenije. Preberite objave in ostanite v stiku.
  • Post author:
  • Post category:Novice

Turistično društvo Radomlje je ob podpori KS Radomlje letos že šestič organiziralo veseli predbožični sejem v soboto, 17. in v nedeljo, 18. decembra na parkirišču ob Golfarni. Na osvetljenih stojnicah so se predstavili domači in okoliški izdelovalci daril, bižuterije, otroških oblačil, kap, torb in pregrinjal, svetilk, knjig in slik, v ponudbi so bili izdelki čebelarja in oljkarja, pa kokice in sladka pena. Zanimiva za otroke je bila seveda stojnica vrtca Mlinček, kjer so otroci menjavali igrače in prerasla oblačila z gumbi. Prijetna popestritev.

Veseli december 2016 v Radomljah

Obiskovalce so zabavali pevski zbor Drouz, harmonikarji Simona Cerarja, otroci iz vrtca Mlinček, Moški pevski zbor Radomlje in kantavtor Gregor Kren. Najbolj živahno je bilo v soboto, ko je otroke in sejem obiskal Božiček. To je vedno posebno doživetje. Odrasli so se pogreli s kuhančkom in prijetno poklepetali. Saj to je december, pravi čas za druženje.

Veseli december 2016 v Radomljah

Letos udeležba žal ni bila po pričakovanjih glede na pretekla leta, morda zaradi mraza, skokov na TV  ali morda česa drugega. Škoda je, če se člani TD dobrovoljno in prostovoljno angažirajo in pripravijo tako veselo dogajanje v kraju, obiskovalcev, krajanov, katerim je sejem namenjen, pa bolj malo.

Veseli december 2016 v Radomljah

V želji in upanju, da bo prihodnje leto obisk mnogo večji, se bomo spet potrudili in ponovno pripravili Veseli december v Radomljah 2017. Srečno!
Marjan Levstek