You are currently viewing VABLJENI NA TEKMO ZA MATICA in prvo prvoligaško tekmo v Radomljah!
Radomlje je naselje na levem bregu reke Kamnik Bistrica severno od Domžal na območju zgornje Kranjske Slovenije. Preberite objave in ostanite v stiku.
  • Post author:
  • Post category:Novice

Vabljeni na tekmo za Matica in prvo prvoligaško tekmo v Radomljah!
Dokažimo, da držimo skupaj tako v dobrih, kot težkih trenutkih!

Da se spomnimo:Januarja 2017 se je Matic skupaj s prijatelji odpravil v Ljubljano, ko so v bližini krožišča Tomačevo naleteli na vozilo, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči. Želeli so pomagati udeležencem in odstraniti karambolirano vozilo s cestišča. Matic je skupaj z bratom želel zavarovati ustavljeni avtomobil s trikotnikom, ravno takrat pa je v njiju z veliko hitrostjo trčilo drugo vozilo in Matičevo nogo poškodovalo do te mere, da se je ni dalo več rešiti.

VABLJENI NA TEKMO ZA MATICA in prvo prvoligaško tekmo v Radomljah

V soboto, 6. 5. 2017 se bo od 15.30 ure dalje v Športnem parku Radomlje pisala zgodovina! Premierno se bo odvila tekma Prve lige Telekom Slovenije, na kateri se bosta pomerili ekipi NK KALCER RADOMLJE proti NK CELJE,

kar pa še ni vse…

Ker se zavedamo pomena solidarnosti, hvaležnosti in spoštovanja do vseh, ki na kakršen koli način prispevajo k uresničevanju zgodbe radomeljskega nogometa, bomo celoten sobotni dogodek obarvali z dobrodelno noto.

Tako bomo z zbiranjem prispevkov na pomoč priskočili našemu zvestemu, zglednemu in mlademu navijaču, 21. letnemu MATICU KERŽANU, ki je po spletu nesrečnih okoliščin, tekom nudenja nesebične pomoči, izgubil nogo v prometni nesreči.

Pri zbiranju finančnih sredstev nam je na pomoč priskočila tudi Karitas Homec, za kar se jim najlepše zahvaljujemo. Tako je odprt tudi račun, kamor lahko nakažete sredstva za Matica.

IBAN: SI56 0230 1026 0113 905
Karitas Homec, Gostičeva 2, 1235 Radomlje
S pripisom: ZA MATICA