You are currently viewing POVEZAVA MED TELESOM IN PODZAVESTJO 10. 5. 0B 19.00 URI V VELIKI DVORANI
  • Post author:
  • Post category:Novice
POVEZAVA MED TELESOM IN PODZAVESTJO 2.0
Zaradi izjemnega zanimanja za torkovo srečanje z Barbaro Peterlin, diplomirano fizioterapevtko, terapevtko ortopedske medicine ter manualne terapije in učiteljico AEQ metode in dihanja 2.stopnje in AEQ odnosov 1.stopnje b Kodrovi dvorani Kulturnega doma Radomlje, smo se v pogovoru z gostjo odločili, da organiziramo dodaten termin srečanja, kjer bo rdeča nit predavanja in delavnice odkrivanje povezave med telesom in podzavestjo s pomočjo AEQ metode. Lepo vabljeni v petek, 10. maja 2024, ob 19. uri v Veliko dvorano Kulturnega doma Radomlje, kjer bo gostja večera Barbara Peterlin, ki se je pred leti podala na pot raziskovanja izvora bolečin in povezave med telesom in podzavestjo. Pot jo je vodila do srečanja z AEQ metodo ®, ki ji je pomagala bolje prisluhniti telesu in umiriti misli. Na dogodek se lahko prijavite s pomočjo obrazca, ki se nahaja pod intervjujem.
Barbara nam je v kratkem pogovoru zaupala pozitivne učinke AEQ metode ® in kaj jo je še posebej pritegnilo, da se je odločila poglobiti znanje o metodi, ki jo je razvil Aleš Ernst in uči samozavedanja ter nadzorovanja drže, gibanja, naših misli, besed in dejanj.
Zaradi kapacitet, ki jih nudi Velika dvorana Kulturnega doma Radomlje in narave srečanja, je maximalno število udeležencev 30, zato lepo vabljeni k pravočasni potrditvi udeležbe preko spodnjega obrazca. Priporočen dar: 15€.