You are currently viewing Petkov ples v Radomljah
  • Post author:
  • Post category:Novice

V petek 21. 4. ob 19.00 uri vas vabimo v KD Radomlje, Prešernov 43 na Petkov ples. Začeli ga bomo z eno učno uro s profesionalno plesalko in učiteljico plesa Ano Jurenec in plesnim učiteljem Juretom Bergantom. Nato bo DJ poskrbel za različne glasbene ritme po željah plesalcev. Vabljeni v Radomlje.

🌟 𝗦𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗱𝗲𝗹𝗶, 𝗱𝗮 𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗹𝗲𝘀𝗮𝗻𝗷𝗲 𝘀𝗮𝗹𝘀𝗲 𝘀̌𝘁𝗲𝘃𝗶𝗹𝗻𝗲 𝗸𝗼𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶 𝘇𝗮 𝗳𝗶𝘇𝗶𝗰̌𝗻𝗼 𝗶𝗻 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗻𝗼 𝘇𝗱𝗿𝗮𝘃𝗷𝗲? 🌟
Pa si jih poglejmo:
💃 Salsa je energičen ples, ki vključuje veliko gibanja, kar pomaga krepiti srčno-žilni sistem. Med plesom se poveča srčni utrip in pospeši dihanje, kar izboljša krvni obtok.
🕺 Salsa spodbuja usklajevanje gibanj rok in nog ter ritma glasbe. Sčasoma se vaša koordinacija izboljšuje, kar lahko pomaga pri drugih aktivnostih v vašem življenju.
💃 Redno plesanje lahko izboljša vašo gibljivost in vam pomaga ohraniti prožnost.
🕺 Ples je odličen način za sprostitev in zmanjševanje stresa. Med plesom salso se osredotočite na gibanje in glasbo, kar vam lahko pomaga sprostiti napetost v telesu in umu.
💃 Plesanje salse je lahko zabavno in izziv za vaše telo in um. Ko se naučite novega koraka ali se počutite udobno v plesu, to lahko poveča vašo samozavest in samopodobo.
Zato, če iščete zabavno in koristno dejavnost, ki bo izboljšala vaše fizično in mentalno zdravje, se nam obvezno pridružite
𝘃 𝗽𝗲𝘁𝗲𝗸, 𝟮𝟭. 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗼𝗱 𝟭𝟵. 𝘂𝗿𝗲 𝗱𝗮𝗹𝗷𝗲 𝘃 𝗞𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗻𝗲𝗺 𝗱𝗼𝗺𝘂 𝗥𝗮𝗱𝗼𝗺𝗹𝗷𝗲.
Brez skrbi, prvih plesnih korakov salse se BREZPLAČNO lahko naučite prav tam. Potem pa zabavno v večerni plesni užitek!