You are currently viewing Petkov ples v Radomljah
  • Post author:
  • Post category:Novice

V petek 21. 4. ob 19.00 uri vas vabimo v KD Radomlje, Prešernov 43 na Petkov ples. Začeli ga bomo z eno učno uro s profesionalno plesalko in učiteljico plesa Ano Jurenec in plesnim učiteljem Juretom Bergantom. Nato bo DJ poskrbel za različne glasbene ritme po željah plesalcev. Vabljeni v Radomlje.

???? ???????????? ????????????????????????, ???????? ???????????? ???????????????????????????????? ???????????????????? ????̌???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????̌???????? ???????? ???????????????????????????????? ????????????????????????????? ????
Pa si jih poglejmo:
???? Salsa je energičen ples, ki vključuje veliko gibanja, kar pomaga krepiti srčno-žilni sistem. Med plesom se poveča srčni utrip in pospeši dihanje, kar izboljša krvni obtok.
???? Salsa spodbuja usklajevanje gibanj rok in nog ter ritma glasbe. Sčasoma se vaša koordinacija izboljšuje, kar lahko pomaga pri drugih aktivnostih v vašem življenju.
???? Redno plesanje lahko izboljša vašo gibljivost in vam pomaga ohraniti prožnost.
???? Ples je odličen način za sprostitev in zmanjševanje stresa. Med plesom salso se osredotočite na gibanje in glasbo, kar vam lahko pomaga sprostiti napetost v telesu in umu.
???? Plesanje salse je lahko zabavno in izziv za vaše telo in um. Ko se naučite novega koraka ali se počutite udobno v plesu, to lahko poveča vašo samozavest in samopodobo.
Zato, če iščete zabavno in koristno dejavnost, ki bo izboljšala vaše fizično in mentalno zdravje, se nam obvezno pridružite
???? ????????????????????, ????????. ???????????????????????? ????????????????, ???????? ????????. ???????????? ???????????????????? ???? ???????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????.
Brez skrbi, prvih plesnih korakov salse se BREZPLAČNO lahko naučite prav tam. Potem pa zabavno v večerni plesni užitek!