You are currently viewing Delavnica dihanja 19. 3. 2024
  • Post author:
  • Post category:Novice

Delavnica dihanja – Radomlje, marec 2024

SKOZI DIH V SRCE
Vabljeni v krog zavestnega dihanja z Matejo, kjer bo na svojstven način usmerila vašo
pozornost na pomembnost dihanja v življenju, saj se največkrat niti ne zavedamo kakšne dobrobiti prinaša pravilno in zavestno dihanje za zdravje našega telesa in psihično dobro počutje. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami vas bo vodila skozi praktičen prikaz različnih tehnik dihanja in vam položila na srce, da jih redno izvajajte tudi sami – doma, med hojo, v službi…

Na praktičnih primerih iz vsakodnevnega življenja vam bo razkrila, katere težave, izzive, bolečino, … lahko dobesedno le predihamo, da se umirimo in v mirnem stanju sprejemamo manjše in večje odločitve. Le en dih nas včasih loči od prave odločitve.
Matejin cilj je, da vas prepriča, da boste zase naredili izjemno pomemben korak in boste v prvem tednu po tej delavnici zavestno dihali vsaj dve minuti na dan. Namreč, ko se z dihanjem umirimo, s tem nadzorujemo stres, ki je naš vsakdanji sopotnik. S pravilnim dihanjem se celice znebijo starih zapisov. Torej – teorija ni dovolj, zato vas Mateja vabi, da se aktivirate in sami naredite prve korake in z nami potujete skozi dih v srce.

Srčno vabljeni.

 

(Nina Irt)